2020 – Proměna Komunikační místnosti na oddělení Radiační onkologie v nemocnici Na Bulovce

2020 – Proměna Komunikační místnosti na oddělení Radiační onkologie v nemocnici Na Bulovce

Letos se nám podařilo zrealizovat přeměnu “Komunikační místnosti” na oddělení Ústav radiační onkologie v nemocnici Na Bulovce a to hlavně za podpory hudební agentury Applause Booking, která uspořádala vzpomínkový a současně dobročinný koncert pro Romka Hanzlíka.

Na transparentním účtu se vybralo úctyhodných 78.000,- Kč a tímto Vám všem děkujeme za to, že jste pomohli tuto místnost proměnit v utěšenější prostředí i přesto, že se tam sdělují špatné zprávy.

Nábytek na míru dle požadavků personálu vyrobil pan Martin Kupec – MK nábytek, roletky a japonskou stěnu tzv. “japonku”, která oddělila komunikační prostor od sanitární části, to vše na míru od Ateliéru Orsei, dále pak křesílka, květiny a další doplňky a dekorace.

Fotografie na stěnách v této místnosti jsou právě od Romek Hanzlík Photo, které budou současně vystaveny také v dalších dvou patrech tohoto oddělení společně s fotografiemi od fotografa Petr Zewlakk Vrabec.

Mockrát děkujeme všem, kteří na tento projekt přispěli a podíleli se ať už jakýmkoliv způsobem.

Celková částka projektu: 78.000,- Kč

Sponzoři projektu: Divine Furniture & Design – Lucie Davies, částka 8.000,- Kč, ostatní příspěvky od jednotlivých dárců, kteří přispěli na transparentní účet

 

Fotogalerie

Foto po proměně:

Foto před proměnou: